Campuksen Koonto Dance Team matkasi laskiaisviikonlopuksi kisalavoille. Haaveilijat nähtiin tositoimissa ensin lauantaina Etelä-Suomen Svoli Show’ssa, sunnuntaina TUL:n ryhmätanssin mestaruuskilpailuissa Tampereella. Herkän Haaveissa vainko? -nykytanssikoreografian on laatinut Piia-Maria Aho.

Tanssiautot lähtivät Jyväskylästä matkaan varhain lauantaiaamuna. Lavaharjoituksen ja itse kilpailusuorituksen välinen aika venyi tunteihin. Hyytymistä estettiin tällä välin tehokkaasti Ikean lihapullilla, Snapchatilla sekä ompelutalkoilla. Itse suoritus Vantaan Lumon monitoimihallissa sujui ryhmän mielestä “ihan ok”. Pieni kisajännitys, uusi tahmainen lattia ja kylmä takahuone eivät kuitenkaan jäädyttäneet tiimiä täysin, sillä päivän päätteeksi CaKo kutsuttiin lavalle noutamaan kolmossija! Mainio aloitus kisakaudelle!

Ennen sunnuntain seuraavia kilpailuja ehti CaKo kruisailla Tampereelle, menettää yhden jäsenensä töiden kutsulle, muuttaa koreografiaa ja harjoitella kisasuoritusta ilman musiikkia. CD-levyjen ja -soitinten henkimaailma esitteli harjoituksissa parhaita (huonoimpia) puoliaan, eikä toistanut Norah Jonesia virallisessa kisamankassa. Noin kolmen minuutin paniikin jälkeen musiikki löytyi kuitenkin puhelimesta ja aux-piuhan sekä näppärän musiikkitoimitsijan avulla a cappellaan ei ollut tarvetta turvautua.

Lyhyt kauhunhetki rentoutti tiimiä juuri sopivasti, ja edellispäivän palautteissa peräänkuulutettu kokoaikainen eläytyminen suorastaan loisti! TUL:n mestaruuskilpailujen yli 18-vuotiaiden sarjan taso edellispäivän tapaan kova, eikä kutsua palkintojenjakoon  varsinaisesti odotettu. Selostajan kuuluttaessa toisen sijan Campuksen Koonnolle oli Riemu aitoa!

Lyhyesti: Campuksen Koonto Dance Team nykytanssi tuplamitaleille viime viikonloppuna! Mitalinhuuruinen joukkue palaa nyt Rytmiikkasaliin hiomaan suoritustaan.