Manaattipoukamassa ei tiistaina ehkä nähty korsiviihdettä viimeisen päälle, mutta korijuhlat nähtiin kun Maanaatit kaatoi sisukkaan Kolmosen lopulta 114−75. Manaattien ase oli joukkuepelaaminen, sillä kaikki kymmenen pelaajaa pääsivät heiluttamaan korisukkaa. Manaatit väsyttivätkin hölkkäpelillään Kolmosen pikkuhiljaa ja lopulta karisti kokonaan kannoiltaan toisen jakson alussa coach Kuokkasen isoihin saappaisiin hypänneen coach Heinosen Boston-kuviolla, jonka päätteeksi Jaakko ”J-Money” Forssell pääsi naulaamaan kaksi kolmen pisteen heittoa sisään. Tätä ennen joukkuetta oli kannatellut yhteensä viisi kolmosta heittänyt Olli ”Jölli” Lehtonen. Ensimmäisessä Manaattipuokama pelissä vireessä oli myös Robert ”Robi” Juvonen, joka viimeisteli yhteensä 24 pistettä maukkaiden syöttöjen ja pelinjohtamisen lisäksi. Manaattien kevätkausi näyttääkin lupaavalta Robin pyörittäessä peliä kentällä ja coach Heinosen piirrellessä fläppitaululle Boston Celticsin kuvioita.

Valitettavasti ottelun kohahduttavin hetki oli Eero ”Eepi” Lapinkeron loukkaantuminen ottelun kolmannella neljänneksellä. Koko Manaattiperhe toivottaa Eepille pikaista paranemista ja toivoo näkevänsä hänet vielä pelikentillä kun lumet sulaa ja pudotuspelit lähestyy. Manaatteja on muutekin riepoteltu talven pimeydessä loukkaantumisilla, mutta usko on kova, että keväällä kaikki ovat jo pallon pomputtelu kunnossa, kun Keski-Suomen Koripalloliigan mestaruus ratkaistaan ja korisukka leikataan.

Manaateilla on helmikuussa edessä oikeat härkäviikot tai peräti härkäkuukausi, jossa viiden viikon sisällä pelataan ammattimaisesti yhteensä seitsemän peliä. Manaatit haluaakin kiittää tänään paikalla ollutta uskollista fanijoukkoja ja toivottaa kaikki seuraamaan helmikuun seuraavaa kotipeliä Äänekosken Kipinää vastaan 16.2 kello 19:10.

Ennen seuraavaa kotiottelua edessä on kuitenkin äärimmäisen tärkeä vieras ottelu HoNsU:a vastaan, jolle Manaatit ovat kärsineet tähän mennessä kauden ainoan tappionsa. Tähän otteluun onkin luvassa jotain erityistä, joten riemuperhe pysykää kuulolla!

Manaattien kaksinumeroiset pistemiehet Kolmosta vastaan:

Robert Juvonen 24, Jaakko Forssell 21, Olli Lehtonen 20, Karri Kuuttila 15, Aaron Mierlahti 10