Liikunnan Riemun tanssijaoston syksy on on täydessä vauhdissa!

Syksyn esiintymiskausi startattiin viime torstaina Kasvu Open -yritystapahtumassa Jyväskylän Paviljongilla. Kasvu Openissa nähty tilauskoreografia toteutettiin ja tanssittiin yhdessä Keski-Suomen Kauppakamarin kanssa. Koreografian yhteisosuuksia harjoiteltiin jo kesällä opetusvideoiden muodossa.

Show- ja street-elementtejä yhdistellyttä esitystä rytmitti kasvuteemaan mainiosti sopinut Eteen ja ylös -kappale. Paviljongin lava ei ollut yli kolmellekymmenelle tanssijalle senttiäkään liian iso!

 

 

Ja kuten kuvasta näkyy, on joukkue on vahvistunut useilla uusilla, mahtavilla tanssijoilla! Tuoreiden cakolaisten joukosta löytyy niin kokeneita balettitanssijoita, street-tanssijoita kuin pitkän linjan voimistelijoitakin.

Syyskauden tavoitteena joukkueella on valmistella koreografioita niin kevään kilpailuihin kuin erilaisiin muihin esiintymisiin. Luvassa on ainakin jazz- ja nykytanssi-henkistä fiilistelyä!