Harrit odottavast vastaavaa yleisöä Vaajakoskelle.

Harrit odottavat vastaavaa yleisöä Vaajakoskelle.

Sunnuntaina pelataan Vaajakosken liikuntahallin vieressä sijaitsevalla Vaajakosken yläkoululla pöytätenniksen kansalliset kilpailut. Pelaamassa on myös kahdeksan Riemun pelaajaa, joten Harrit toivovat paikalle innokkaita Riemufaneja. Alta löydät ohjeita katsomokäyttäytymiseen, pelien aikataulut ja Riemun pelaajien lähtökohdat turnaukseen.

 

 

 

 Viisi pointtia loistavaan pingiselämykseen

  1. Turnauspaikalla on käynnissä monta peliä yhtä aikaa. Istumapaikat kannattaa valita siten, että näet kaikki pöydät.
  1. Älä huutele kannustuksia omille pelaajille kesken pallorallien. Se häiritsee enemmän kuin auttaa.
  1. Säästä chantit erien väliin ja ottelujen loppuun. Pallorallien välissä kannustushuudot ovat enemmän kuin toivottavia.
  1. Joissakin sarjoissa saattaa olla mukana myös juniori- ja senioripelaajia. Kun Riemun pelaajat pelaavat tällaisia pelaajia vastaan, ei provosointi, nimittely tai haukkuminen ole toivottavaa (tiukassa pelissä tästä voi joustaa).
  1. Tarjolla on Riemun pelaajien pelejä jatkuvalla syötöllä koko päivän. Jos aikataulu ei anna kuitenkaan myöten istua pingistä katsomassa koko päivää, kannattaa tulla paikalle noin klo 13. Tällöin on käynnissä eniten Harrien pelejä.

 

Mukana olevat Harrit

Tanja Niemi

Harritar, Naisharri, Hanna… Tälle pöytätennisjoukkueen ainoalle naispuoliselle edustajalle on ehditty kehitellä jo monia nimiä. Elämänsä ensimmäiseen pingisturnaukseen matkaava Tanja on harjoitellut kovaa koko syksyn ja talven, eikä se voi olla näkymättä sunnuntain suorituksissa. Muut Harrit odottavat Tanjalta kovia näyttöjä jo heti ensimmäisessä turnauksessa.

Vaajakoskella nähdään ennätysmäärä Harreja. Ja yksi Harritar.

Vaajakoskella nähdään ennätysmäärä Harreja. Ja yksi Harritar.

Henri Pelkonen

Hyvää nousukuntoa uhkuva kinnulalainen tähtää ennen kaikkea iltapäivän tasoitus cupiin. Aamupäivän suorituksia saattaa haitata Sählypoikien edellisillan saunailta, mutta Pelkosen pelityylillä sillä ei luultavasti ole juurikaan vaikutusta.

Toni Ruokanen

”Kaikki” Ruokanen järisytti homehtumaan päässyttä  Liikunnan pingisrankingia tällä viikolla, kun hän siirtyi “sen kaikista tärkeimmän listan” sijalle numero yksi. Nöyränä poikana tunnettu Toni on pitänyt kuitenkin jalat maassa ja… Tai no jos nyt totta puhutaan, niin Ruokanen lähti leijumaan heti voiton jälkeen uhoten voittavansa kaikki pelit sunnuntaina. Jos näin ei kuitenkaan käy, saattaa pöydän takaa pystyä bongaamaan vihaisen keskisormen.

Lauri Hyväri

Lauri päätti vihdoin lopettaa kautensa salibandyn 2. divisioonassa ja keskittyä ainoastaan pingikseen. Selitykset salibandyn pelaamisen estävästä ”akillesjänteen arvesta” saattavat mennä muille läpi, mutta Harrit tietävät Laurin todellisuudessa haluavan keskittyä ainoastaan rystylyöntinsä kehittämiseen täysipainoisesti.

Henrik Wennman

Topi ja Henkka ovat valmiina sykähdyttämään.

Topi ja Henkka ovat valmiina sykähdyttämään.

Liiga-Wennmanin pingisharjoittelua on viime aikoina haitannut futsaljoukkueen penkin kuluttaminen. Tämä suomenruotsalainen monipuolisuusihme syttyy kuitenkin aina tiukoissa turnauspeleissä. Luvassa varmaa vastustajien nöyryyttämistä.

Topi Hirvonen

Tippui Toni Ruokasen käsittelyssä Liikunnan rankingin ykköspaikalta alkuviikosta, mutta sillä ei ole “Toivon” sanojen mukaan merkitystä. Harrien viihdyttävin pelaaja kykenee parhaillaan uskomattomiin lyönteihin. Fanit huomio: Topi ei pidä kannustuksesta. Syytä on vaikea sanoa.

Eero Kauppi

Jääkiekko, salibandy, futsal, pesäpallo ja pöytätennis. Siinä lajit, joissa “PJ” Kauppi on nähty tämän kauden aikana Riemu-paidassa. Kaikissa näissä lajeissa Kaupin parhaat attribuutit ovat pelisilmä, fyysisyys ja tekemisen intensiteetti. Tulee hyödyntämään edellä mainittuja ominaisuuksia myös Vaajakoskella.

Leevi Paavola

Joukkueen todellinen jokerikortti. Salakavala pelityyli saattaa johtaa harrastesarjassa hyvinkin pitkälle. Tanjan kanssa joukkueen rookien raskasta taakkaa kantava Leevi on valmis mihin tahansa voittojen eteen. SIIS IHAN MIHIN TAHANSA.

 

Aikataulu

Alla on lueteltu alkamisjärjestyksessä kaikki luokat, joissa Riemun pelaajia on mukana. Mitä korkeampi luokan luku on, sitä kovempi sarja on kyseessä. Tasoitus cup pelataan nimensä mukaisesti suoraan pudotuspelinä, kun taas muissa luokissa pelataan aluksi alkulohkot.

1700-luokka
– alkaa klo 10
– ratkaisupelit noin klo 13
– Riemun pelaajista mukana Lauri, Henri, Toni, Henrik ja Topi

1400-luokka
– alkaa klo 10.45
– ratkaisupelit noin klo 13
– Riemun pelaajista mukana Eero

1850-luokka
– alkaa klo 11.30
– ratkaisupelit noin klo 15
– Riemun pelaajista mukana Toni, Henrik ja Topi

1550-luokka
– alkaa klo 12.45
– ratkaisupelit noin klo 16
– Riemun pelaajista mukana Lauri ja Henri

Harrasteluokka
– alkaa klo 12.45
– ratkaisupelit noin klo 15
– Riemun pelaajista mukana Tanja, Leevi ja Eero

Tasoitus Cup
– alkaa klo 13.30
– ratkaisupelit noin klo 17
– Riemun pelaajista mukana Eero, Henri, Toni, Henrik ja Topi