Perinteiset Jyväskylän Yliopiston futispuulaakimestaruudet on ratkottu. Liikunnan Riemun järjestämä turnaus pelattiin Kampuksen kentällä syyskuun kahdella viimeisellä viikolla. Neljänä pelipäivänä pelattiin yhteensä 54 kovaa, taidokasta ja rehtiä ottelua.

Turnaus oli jaettu kahteen sarjaan. Kilpasarjassa voiton korjasi turnauksen ennakkosuosikkeihin kuulunut FC Starat, joka kaatoi finaalissa turnauksessa aikaisempina vuosina mainetta niittäneen LYT Imperious joukkueen.

Sekasarjassa sääntöihin kuului, että kentällä oli aina oltava vähintään kaksi naispuolista henkilöä. Sekasarja osoittautui todella suosituksi ja sille oli selvästi tilausta. Joukkueita ilmoittautui kaksitoista, ja voiton korjasi lopulta finaalin rangaistuspotkujen jälkeen Team Kolmosryhmä. Riemukasta meininkiä!

Turnauksen otteluiden tarkat tulokset löytyvät TÄÄLTÄ

Onnittelut mestareille ja suuret kiitokset kaikille osanottajille hyvästä urheiluhengestä kentillä ja katsomoissa. Tavoitteenamme on järjestää turnaus ensi vuonna uudestaan, ja kehitysehdotuksille ollaan myös hyvin avoimia. Alla vielä muutamia tunnelmakuvia pelien tiimellyksestä.