Liikunnanopiskelijoista koostunut FC Narukerä kiepautti vastustajat Jyväskylän yliopiston perinteisessä futispuulaakissa ihan rullalle. Kilpasarjan voiton myötä liikunta palasi muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen jälleen voittokantaan. Iso peukku myös järjestäjille, US Skädämille, joka ainakin nettisivujen perusteella oli panostanut puulaakiin esimerkillisesti.

Liikunnan futisjoukkueen blogi palaa täten yli kuukauden hiljaiselon jälkeen eloon. Nou hätä – tästä se taas lähtee. Duunikiireet ja pieni huilaamistauko liikunnan futisjoukkueen hallinnoimisesta aiheuttivat harmittavan katkoksen päivityksissä.

Pikku hiljaa joukkueen taustaryhmä alkaa tekemään tosissaan duunia kohti ensi vuoden EM-kisoja Ukrainassa. Joukkuetta kasataan, valmennusta suunnitellaan, harjoitusvuoroja haetaan, varainhankintaa käynnistellään… Samalla myös viimeisiä tiliselvityksiä ja muuta jälkihoitoa Rooman projektin osalta viimeistellään.

Kiova täältä tullaan!